Απολαύστε

τη διαμονή σας

Studio με θέα στο δρόμο

Αυτό το κομψά διακοσμημένοstudio προσφέρει όλες τις ανέσεις που θέτουν το πρότυπο στο HermesBeach.

Studio με θέα στον κήπο

Αυτά τα κομψά διακοσμημένα studios προσφέρουν όλες τις ανέσεις και ανέσεις που θέτουν το πρότυπο στο HermesBeach.

Studio με θέα στη θάλασσα

Προσφέροντας ένα μπαλκόνι με θέα στη θάλασσα, αυτό το studio παρέχει όλες τις ανέσεις που θέτουν το πρότυπο στο HermesBeach.

Superior Bungallow μπροστά στη θάλασσα

Τα Βungalow μας καλωσορίζουν τους επισκέπτες μας σε ένα άνετο χώρο όπου οι σύγχρονες ανέσεις συνδυάζονται υπέροχα με τα παραδοσιακά κρητικά στοιχεία, διακοσμημένα σε μοντέρνο στυλ. Ζήστε σε ένα κομψό περιβάλλον με διακριτική πολυτέλεια, σύγχρονες ανέσεις και μοντέρνες παροχές που θα κάνει κάθε στιγμή της διαμονής σας μια ξεχωριστή εμπειρία. Ιδανικό για έως 3 άτομα.

Deluxe Bungalow μπροστά στη θάλασσα

Τα Βungalow μας καλωσορίζουν τους επισκέπτες μας σε ένα άνετο χώρο όπου κυριαρχεί το λευκό και οι σύγχρονες ανέσεις συνδυάζονται υπέροχα με τα παραδοσιακά κρητικά στοιχεία, διακοσμημένα σε μοντέρνο στυλ. Ζήστε σε ένα κομψό περιβάλλον με διακριτική πολυτέλεια, σύγχρονες ανέσεις και μοντέρνες παροχές που θα κάνει κάθε στιγμή της διαμονής σας μια ξεχωριστή εμπειρία. Το Deluxe Bungalow Seafront είναι ιδανικό για ζευγάρια και μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 2 άτομα.

Superior Διαμέρισμα 2 Υπνοδωματίων με πλευρική θέα στη Θάλασσα

Ιδανικό για οικογένειες με δύο παιδιά ή παρέα φίλων, αυτό το διαμέρισμα έχει άμεση πρόσβαση στην αυλή μας και στο Κρητικό Πέλαγος με πλευρική θέα στη θάλασσα.

Deluxe Διαμέρισμα 2 υπνοδωματίων μπροστά στη θάλασσα

Ιδανικό για οικογένειες με δύο παιδιά ή παρέα φίλων, αυτό το διαμέρισμα έχει άμεση πρόσβαση στην αυλή και το Κρητικό Πέλαγος με εκπληκτική θέα στη θάλασσα.

BOOK NOW
Ελληνικα